Entrevistes

Cada setmana a partir de les 21:15h i fins a les 22:00h ús acostarem als personatges més destacats de la comarca i el país. Aquelles persones que tenen alguna cosa a explicar-nos passant per polítics, escriptors, artistes, associacions o entitats.

A Animals de Nit volem donar veu a tothom i ho fem sempre amb ganes d’escoltar i d’aprendre cada dia una mica més.

I l’últim dijous de mes tertúlia d’actualitat amb els nostres tertulians habituals.


Escolta els podcasts aquí:

Montse Midan: Alcaldessa de Roses

Enric Gironella: Alcalde de CistellaEntrevista alcalde de Cistella Enric Gironella sobre les conseqüències del tornado que va passar pel poble fa unes setmanes.

Marta Felip: Alcaldessa de Figueres


Entrevista a l'alcaldessa de Figueres Marta Felip amb la que vam parlar sobre l'actualitat nacional de Catalunya i sobre el govern de Figueres.

Joan Iñarritu: Senador d'EH Bildu


Entrevista al senador d'EH Bildu Jon Iñarritu amb el que vam parlar sobre l'aplicació de l'article 155 i com es veu des de l'esquerra abertxale la situació de Catalunya.
Joan Mena: Diputat En Comú Podem / Sergi Trinitat: Advocat

Parlem amb el diputat d'En Comú Poden al Congrés dels Diputats Joan Mena sobre la situació actual de Catalunya, l'escola catalana i les reaccions del govern espanyol i la possible aplicació de l'article 155 i l'advocat Sergi Trinitat quins efectes tindria aquest desplegament de l'article 155 i que vol significa exactament el delicte de sedició.


Tertúlia sobre els efectes del referèndum de l’1 d’octubre amb el senador d'ERC Jordi Martí, els regidorss l'ajuntament de Figueres Héctor Amello de Ciutadans, Pere Casellas del PSC i Òscar Vergés de Catalunya en Comú, el regidor del PP a l'Escala Joan Ball-llosera i l'alcalde de VIladamat i membre de la CUP Robert Sabater


Entrevista a Ferran Roquer, alcalde de Borrassà, president del Consell Comarcal de l'Alt Empordà i delegat del govern d'Empresa i Ocupació i a l'alcaldessa de Garrigàs Pilar Bosch que ens van explicar com van viure el referèndum de l'1 d'octubre.Entrevista als representants dels Bombers de la Generalitat de Catalunya i del Servei d'Emergències Mèdiques Josep Mateu i Ariadna Inzaurralde on ens van explicar diferents aspectes de la seva feina.Parlem sobre el referèndum de l'1 d'octubre amb Salvi Guell (Junts pel Sí), Pere Casellas (PSC), Òscar Vergés (Catalunya en Comú), Maria Angeles Olmedo (Partit Popular) i Robert Sabater (CUP).